VEILIGHEID

Wat ondersteuning betreft vind ik het heel belangrijk om iedereen goed te begeleiden. Ik doe dat niet alleen. We hebben een fijn team, we delen veel met elkaar. We leren van en met elkaar.

Als u etherische oliën gaat gebruiken is het belangrijk dat u weet wat u doet. Het zijn hele krachtige oliën die u het beste kan verdunnen, zeker voor kinderen. Daar zijn schema’s voor. Ik kan u dan ook aanraden om wat zelfstudie te doen.  Het is echt niet zo moeilijk. Ook zwangere vrouwen, baby’s, mensen met epilepsie moeten uitkijken bij het gebruik van etherische oliën. Er zijn dan oliën die men beter niet kan gebruiken, dus zoek uit welke dat zijn.

Lees goed wat er op het label staat wat betreft de instructies.

Begin daarom ook altijd te verdunnen en doe rustig aan. Start met weinig om te kijken hoe u erop reageert. Ze zijn sterk genoeg, zodat u maar een drup nodig heeft.

cropped-ylo.jpg

Gebruikt u medicatie of weet u het niet zeker, vraag het dan altijd aan uw arts. Met sommige etherische oliën, vooral de citrusolien, moet u oppassen in de zon omdat ze lichtgevoelig zijn en mag u dus niet gebruiken op uw huid als u in de zon gaat.

Bent u ergens overgevoelig voor, lees dan de ingrediënten goed na op de label.

Krijg u onverhoopt etherische oliën in uw ogen omdat u vergeten  bent uw handen te wassen na gebruik, dan is het beter om het met bv amandelolie of een andere neutrale olie uit te spoelen, NOOIT met water. Water verergert het alleen maar.

Ik ben een onafhankelijke distributeur bij Young Living.

Ik ben geen arts en stel geen diagnoses. Deze website is informatief bedoeld. Ik neem geen verantwoordelijkheid voor het gebruik en omgaan met deze info door anderen. Ik raad aan om altijd een arts te vragen als men medicijnen gebruikt of ziekten heeft bij het gebruik van etherische oliën. Deze info vervangt geen medische raad of hulp door artsen.